Hemma!!! NYÅR!!

Japp jag är hemma :) jag och min granna/kompis/Hanna fick åka hem idag och inte va me hela konferansen men det gjorde bara lite xD vore awesome att va kvar men jag är trött -.- xD haha xD Unite va BTW awesome!!! Asså David Niblock och Abs Niblock(gifta) va awesome!! så sjukt bra !!!! Mötena va 100% JESUS och det va bland det bästa EVER!!! Jag är ett enormt Nyhems-gan och det här va lika awesome så det va underbart!!! :DDD Ni måste åka dit nått år asså!!
the cuties on Unite12 <3

Fail hand xD
sen nu ska jag och min familj snart gå till våra grannar och fira ny år och det kommer bli awesome det me ;DD
see ya

Tja all små grisar ;)

Japp nu har jag inte skrivit på några dar.. sry men nu är jag tillbaka me ny data och allt ;P idag ska jag iväg till Unite ;D it´s gonna be awesome :DD sen när man kommer hem  på lördag så är det nyårs afton och då ska v stressa till våra grannar och fira me Hanna ooch hennes familj :) awesome hu?? BTW så såg jag smurffilmen igår och den va så sjukt awesome!! jag måste köpa den så jag kan sen den om och om igen :DD heheh ja jag är lite nördig xD sen har jag också pressat videos på Lou såå.... jaaa xD
That´s mee(dåligt redigerad jag vet men aja xD) :
Me and one of my best friend, filippa <3:
My FB nails:
OCH till slut min underbara Smurf jag fick av filippa för ett tag sen ;) :
see ya ;) <3

Take me down like I´m a....

Yeah asså hej igen ;) det va nån da sen ;) men nu är jag tillbaka och vet ni?? min pappa ska fixa sladdarna till min nya data idag så i kväll elr i morron kommer jag nog kunna börja lägga upp bilder :DD yeah awesome ;) målade naglarna igår och fick massa inspiration från en ganska känd tjej som kallas "cutepolish"! hon är skit awesome ;) sök på henne på fb och youtube så får ni en massa awesome stuff ;) jag gjorde FB-naglar :$hhehe jag är typ beroende av FB så det passa mig bra ;P ska göra andra handen idag... men vad ska jag ha på dom?? :) aja vi får väll se :) sen nu på morgonen så fick jag se att JessieJ´s nya musik video kommit ut och jag blev överlycklig!!! sprang genast till mammas data och kollade!! Asså jag älskar hennes autfits :DDD länk kommer här:
http://www.youtube.com/watch?v=UJtB55MaoD0&feature=youtu.be

kolla in den ;) den är värd att se :D

See ya ;)

Yeah

Jaup ännu en dag förbi.... asså jag måste fixa det här me att jag inte kan ladda ner bilder från min mobil.. asså jag fick en ny data i julklapp men det va bara själva datan och inte skärmen och vi hade fel sladdar så jag måste vänta lite till men sen ska det bli ändrigt på det :P men så länge får ni stå ut me mina underbara Louis bilder ;)  


älskar värkligen den <3



see ya

Juldagen= dagen efter

Jaup idag är en awesome dag ;) man ska njuta av förra dan me alla julklappar och allt ;) sitter nu me min one piece som jag är så licklig över att jag fått och kollar på alla nagelgrejer och allt! ;) är överlycklig för allt jag fick! <3 här kommer en bild på mig för en gångs skull ;P :
 yeah me and my one piece ;P assså de är ju inte en äkta men jag är sjukt nöjd ändå ;P


hahah och som ni vet så fyllde Louis år i går också :DD han la upp en video... men jag har inte kunnat se den för den fukar inte på mobilen... man jag ska göra det sen ;) it´s gonna be awesome ;) sen måste jag plugga snart... inte idag men ja.... usch hatar skola... men aja xD


see ya

Det är julafton!!!!

Allt vi har väntat på är nu här!! Det är julafton!!! OCH Louis Tomlinson fyller år ;)
Kl 13:47 den 24:de December 1991 föddes en av världens mest underbaraste och vackraste grabb, Louis Tomlinson!!! ♥ Det är så sjukt underbart!!! hahah ja... hehhe Trenda nu #HappyBirthdayLouis på twitter!! Jag och min familj ska åka iväg till vårt sjukhem och träffa släkt och sjunga för dom som bor där och sen kommer vi hem till kalle anka ;) Ska bli en awesome dag ;) yeah <3


Inte många timmar kvar!!

Nepp sitter nu uppe vid min kära data och vill att tiden ska gå fortare så dte kan bli julafton och Louis födelsedag snart!! hahah men asså jaa.... hahha kom ihåg att trenda #HappyBirthdayLouis på twitter i morron ;) OCH HÄR ÄR BILDEN MAN BORDE HA SOM PROFILBILD på twitter:



allt klart?! bra då kör vi!!! ;DD soo excited about christmas and Louis b-day ;) <333 yeah Merry Christmas <3

I love girls who eats... CARROTS!

Sitter i mitt rum(som jag gjort hela dan xD) och lyssnar på Hannas fina sånger och videos xD hahah ahennes familj kom och tog en fika(vi bor grannar ;)) typ awesome ;) i morron är det Louis b-day och JULAFTON!!! Fy va jag längtar!! asså jaa... haha ;) asså jag måset fixa så jag kan lägga upp bilder från min mobil asså.... hmm... hahah ;)
och sen lite bilder ;

Louis självporträtt, målad av LOUIS!! :


My favourit guys <3 :




Beutiful <3 :




Underbara killar <3 :



 haha sen kom en random bild från en tv-serie jag älskar ;) NCIS :P <3 :


 min absoluta idol <3 :



och sne slutligen en vacker kille vid namn Louis William Tomlinson <3


see ya <3

¨Goooo juuuuuul ;)

Hehehehe bara en random julbilder kommer här:








see ya

Tomorrow´s the day!!

Japp imorgon händer två awesome saker ;) Det är såklart julafton + att en viss Louis Tomlinson fyller år!!!! såååå underbart!!! jag eh me i en fan video till honom,'r ni me?? skicka den här till honom på twitter för att förgylla min dröm om att han ska se den:
http://youtu.be/PsHbQPYqQ2s

yeah och sen julaftonsgrejen.. hahahh åhh va underbart me julafton!!!!! längtar så sjukt mycke!! Håller ni inte me?? ;) hahah xD Goood jul!!!




see ya <3

Nageldekoration!!

Om ni inte visste dte så älskar jag att måla mina naglar, nailart ;) och jag hitta just en awesome hemmsida ;) heheh lägger upp länken här så jag kan hitta den igen om jag glömmer bort vad sida hette ;P
http://www.maros.nu/naglar/nageldekorationer.php?order=13672662


yeah

JUllov!!!!

Japp dte är nu JULLOV och en till underbar sak är att jag nu har en stor smurfaffish i mitt rum!!!! sååå awesome!!! fick den av en snäll kille på Hemmakväll xD yeah och sen har jag hittat några riktigt vackra saker :





my favourit boys <3


see ya

hehe fail xD

hehe skrev i förra inlägger att det va 4 dar kvar och förrförra inlägget samma xd heheh det är såklart 3 dar kvar nu ;P

Jessie J

Japp om ni inte redan visste dte så är jag ett riktigt stort fan av Jessie J ;D jag älskar hennes stil, personlighet, utseende, låtar.. ALLT!!!! han är så sjukt cool och underbar!! jag är så sjukt arg för att jag inte va på idol när hon va där -.- men asså ååhhhh jag älskar värkligen henne!! sitter just nu och kolla på de coolste naglarna som någonsein gjorts som satt på just Jessie J på hennes video "nobody's perfect" som jag totalt ÄLSKAR!!! här kommer några bilder :


asså fyy va jag älskar dom!!! jag skule så sjukt gärna vilja kunna göra dom men som ni förstår så är dte totalt omöjligt.... såå sjukt underbara!!!!!!



*har lite smått panik just nu...*



heheh btw i morron är det skolavslutning och efter det ofc JULLOV!!!!! Och om 4 dar är det JULAFTON!!!!!! :DDD heheh ganske happy girl right now ;)

see ya

Snart 4 dar kvar!!!!!

Ahhhhhh längtar sååå mycke till julafton!!!! crazzy!!! hahahahhahaha typ awesome me bara 4 dar kvar.. snart :P haha och i morron är sista riktiga skoldan! ;) sååå awesome ;)  hahahah xD jag vet inte va jag ska skriva!!!! -.- åååh ahaha xD jag kan inte ladda upp bilder från min mobil ens så jaaaaaa... haha xD förutom att det också är 4 dar kvar till Louis födelsedag!!!!!! :DDD ahhhh han blir 20.... inte tonåring längre.... :'( men aja han är min ändå ;)

också slutligen en liten Louis fakta ;)


It´sunday sunday!! .... ehhh juust det

yeah nu är det mindre en en vecka kvar till julasfton!! exited?? ;P hahah  am :D jag har en julklapp kvar att köpa ... men det får jag fixa på nått sätt ;) kollar just nu på bolibompa xD hahah väntar på adventskalendern ;) nu ska hon julpyssla -.- hahahahahahhahahahaahahahhahhh xD  japp awesome ;) typ det ;)

Just wanna...

...påminna dig om min fb sida ;)

http://www.facebook.com/#!/pages/Vi-som-%C3%A4lskar-Louis-Carrots-Tomlinson/331072256904950

Jahapp då hann man me dte också :P

Japp idag elr mellan mitt förra inlägg och därhär så va jag och åkte skridskor ;) typ jätte seg i början men jag rammla inte en ända gång *stolt* xD hahah va bara tvungen att säga det xD

see ya

Regning dag me data xD

Hahah japp idag har det värkligen regnat heeela dan! Men dte är mysigt tycker jag ;) jag har typ suttit vid datan halva dan förutom där jag städa på fm ;) hahah :P har gjort en sida på FB som heter: Alla vi som älskar Louis Carrots Tomlinson, som är skit awesome så gilla den ;) haha typ det xD typ älskar honom asså ;) japp :P


hitta en skit vacker bild på honom:





  


<333333333


see ya

Helg 4 ever in my <3

Här regnar det och har gjort det ett tag -.- pappa sa att det kanske skulle regna hela helgen.... men aja jag älskar värkligen helg och i morron är det 4advent, kollar just nu på adventskalendern och jag älskar regn så det blir nog en awesome helg ändå ;) vi ska typ storstäda idag men aja xD hahaha :P är på glatt humör ;) som ni kanske vet så är jag totalt förälskad i smurfar och jag hitta ju den här:




skulle så otroligt gärna jag skulle vija ha en sån i värkligheten!! Men aja :P hahahah




me love One piece ;D

It´s firay friday

Yeah äntligen är den här veckan slut och nu är det bara tre skoldagar kvar!! ;DD sååååå awesome :P typ lägtat massor ;) Snart ska man ivväg på julavslutning för Ungdomssamlingen i kyrkan och det kommer också bli awesome ;P yeah asså usch va jag längtar till jul!!!!!!!!! :DDDDDDDDDD och ja sen ska vi ju inte glömma Louis Tomlinson ;) hahah visst är han bara för underbar!!! hahah love him <3 och här kommer en liten bild ;)


är han inte bara för vacker !? <3333

9 dar kvar! :D

Som ni säkert vet så är det 9dagar kvar till julafton!! :DD soo awesome!!;P asså ddet kommer bli så sjukt underbart med lov asså ;) är förkyld så jag behöver den vilan :S typ xD sen fyller ju en viss Louis Tomlinson år på julafton ;) ska va me i en fanvideo till honom :P *stolt* xD hoppas ni får en awesome jul ;)

see ya ;)


TJa ;P

Holla idag har jag sovmorron så jag hann lägga upp ett inlägg nu på morronen också ;) jag hittade just en så sjukt vacker bild :D ni måste bara se den!!
  
ser ni va sjukt vackra dom är elr?? ;) älskar Louis <3 haha men  alla 5 är ju så sjukt vackra <3
vackra, vackra, vackra, vackra, lalallaal <333333 OCH vackraaaaaaa ;P


Unite 12 här kommer vi ;D

yeah ídag anmälde mina föräldrar mig till Unite12 i västerås :) tyå sjukt awesome ;) det är en kristen ungdomskonferans som 'r över nyår ;) yeah here comes a pic:

och såklart en länk:
yeah ;)

It´s lucia time!!

LUCIA idag!!!! min klass och dom andra musikklasserna hade luciatåg för hela skolan vilket va sådär men aja man överlever xD sen piptest på gympan, sång, buss och... GÅ hem men aja man överlever :) typ helt ok dag men är helt slut -.- prov i morron -.- aja snart äntligen jul!!! :DDDDD jo föresten så va Charlotte Johansson, en tjej från våran kyrka, på nyhetsmorogon i morse för hon kom på andra plats i sveriges lucia 2011 :) coolt hu?? haha på videon är det hon som sår till vänster om lucian ;) elr hon spm står i skuggan ;P men aja det är awesome ändå :) yeah awesome dag :) och nu är dte bara 11dar kvar till julafton OCH OOOOCH VET NI VAD SOM HÄNDER MEER?? hahah försök lista ut det ni :P

see ya ;DD

lucia-video ;)






Ny vecka -.-

Jaup ny vecka och nya tag.... veckan är typ fullproppad me en massa grejer att glöra -.- aja hoppas jag överlever xD lucia både idag och i morgon efterson att man går i musikklass :) men jag blir nog bra ;)

see ya

Tjuap :P

Hahah tja hemme från kyrkan och allt kul ;P min kompis spela lampa och satt stilla i en och halv timme me en soptunne på huve :P hahah awesome :P jag va lilla lisa xD mí morron blir det julkonsert i skolan :) jappp en ganska fullproppad vecka :S




See ya

Söndag = Kyrkaaaan

Japp idag är det äntligen julfest i kyrkan ;) jag ska va me i dramat och det kommer förhoppningsvis bli sjukt awesome ;) ni är vart välkommna :) (pingstkyrkan i norrtälje ;)) One Direction vi btw på X:factor i går... måste nog ta och se det på datan O.o xD + att jag såg på reprisen av idol i morse (missade ju det i fredags när jag va hos filippa) och det va lugnt rätt att Amanda vann :O Jag har alltid diggat Robin men hon va lätt bäst igår!! Fast där emot så förstörde hon vinnarlåten... det va inte hennes stil.... aja xD  




och sen sluar vi detta inlägg me att lägga upp några bilder på Larry Stylinson(Harry Styles och Louis Tomlinson) ;)











Ny dag nya julklappar xD

Jaup igår sov man hos filippa och på morronen vart det en resa till Täby för att julhandla ;) yeah har nu köpt till alla mina små gris familjemedlemar ;) <3 awesome ;) gonna be awesome with christmas ;D

your wear :P

hahah japp Joanna och filippa is weard ;P hahah är me dom and yeah varför har jag snna konstiga vänner? :P hahaha heheh va bara tvungen ;P

Sötaste bilden EVER!!?????

LUNGT!!!!!!!!! Typ skit söta!!!!! Love U Louis!!! <3


Yeah

Joanna and me is kollar My Litte Pony ;)
Hennes pony är Twilight Sparkle ;) yeah




hahah awesome hu?? ;) BBTW snart på väg till ungdomssamling ;) it´s gonna be awesome ;P
yeah :P


Ps. <33

A rap xD

Yeah har typ hållt på att försöka lära mig Drummer Boy av Justin Bieber och rapparna i den ;P haha han den andra killes som sjingers rapp kommer jag aldrig klara men jag kan typ Justins utantill så japp vi får se om jag har en chans att klara det ;) xD yeah awesome Love the song ;) haha får se hur dte kommer gå som sagt... xD hahah men jag älskar sånna här sortars utmaningar så jag ska nog se till att fixa det ;) tihi  :P

the song is from his album Mosteltoe:


bye ;)

Yeah a new day ;)

Jaup en ny dag nya möjligheter, glöm inte det ;) it´s gonna be a Jepic, 1D day ;P hahaa ha dfet gött ;D

hahah repris på bild, orka nt ladda ner en ny ;P cuutie <3

cute hu??

yeah älskar den här låten asså ;)

http://www.youtube.com/watch?v=EDv7efxb4No&ob=av2e

just click;P

My day has been like...

...THIS:
hahah som om ni bryr er men aja tråkig day i skolan I guess :P sen en awesome promenad me Hannis at Sika-place xD yeah här kommer lite info om mig så ni lär känna mig liiite bättre ;P mina som artist-loves är; 


= jaup det kan man kalla att va kär i en kändis och det vara ett tag också fråga vilken bra kompis av mig som hällst xD

=en ganska kort stund men jaup :P hahah skit barnslitg a know men är han inte snygg?? xD


= jaup en låååång varig period av JEDWARD!!!! men mest ofc JOhn Grimes xD love him soo much, fortfarade men.... aja ;P

och nu är det en underbar person som börjar på Louis och slutar på Tomlinson in my <3 4 ever!! :DD 



yeah har jag glömmt någon?? xD har jag inte bra smak?? ;) 

Jedward tv-spel?!

hahah som ni kanske vet så va jag förr ett galet Jedward-fan(gillar dom nu men inte på samma sätt ;)) och nu såg jag att det är något nytt disney-tv-spel och Jedward är me i trailern till dne ;P hahah random :P



http://www.youtube.com/watch?v=CES2ZExm39M


typ :P


Era frågor ;P

Asså I know att jag inte har så många läsare :P hah asäkert inga men ni som tittar förbi, jag skulle vilja veta vad ni vill jag ska skriva om ;) förutom det ni kommer bli tvunga att läsa ;P hahaha :P btw Louis 4ever <333

Yeah welcome :D

hahah Tjaup här är en liten nörds blogg som kommer handla om One Direction(Underbara Louis <3), mitt liv, and yeah... det jag känner för ;P Det kommer bli riktit awesome ;)

min älskling <3

Btw: Tack Floppis ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0